Ankaret har ju…

…ett matlag, vars utbildningschef är en kvinna med bloggnamnet Bulla.

Bulla tänker skoja lite med barnbarnen i påsk. :)

Bulla tänker skoja lite med barnbarnen i påsk. 🙂

När jag igår var in en sväng på min gamla arbetsplats och gav det för tillfället underbemannade matlaget en hjälpande hand på morgonkvisten, innan mitt jobb på Chili startade, föreslog Bulla ett litet överraskningsskämt.
Hon tyckte att jag kunde lägga ut bilder på hennes barnbarn uppe i Norrland, dit hon reser över påskhelgen. Då skulle hon kunna säga:
-Jag såg att det var bilder av er på Internet!
Och när barnbarnen oförstående skulle ställa sig tvekande till detta påstående, så skulle Bulla gå ut på nätet till Sam Zodiac’s Blog II, skriva in ordet ”Ankaret” i fritextsökningsfältet i högra mariginalen, komma till denna sida och kunna säga:
-Titta, då! Det var ju det jag sa! 😆
Bra plan, Bulla! Hoppas att det funkar!

Här har vi Bullas barnbarn Angelica och...

Här har vi Bullas barnbarn Angelica och...

...Peter, som tydligen är skateboardåkare, efter vad jag inhämtat. :grin:

...Peter, som tydligen är skateboardåkare, efter vad jag inhämtat. 😀

Läs även andra skämtsamma (?) bloggares åsikter om , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Barn, Egoorienterat, Familj, Foto, Humor, Internet, Jobb, Livet, Mat, Mobilbilder, Norrland, Resor, Släkt, Sverige, Underhållning, Ungdom, Vardag, Vänner, Våren, Visby och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s