Dagens illusion 24 mars 2009

Vilket ser du först- kvinnoansiktet eller blommorna och fjärilen? :grin:
Vilket ser du först- kvinnoansiktet eller blommorna och fjärilen? 😀

Läs gärna andra alternativa (?) bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Bildgåtor, Blommor, Experiment, Förändring, Förvånande, Hjärnan, Illusioner, Intressen, Konst, Kultur, Naturen, Perception, Psykologi, Spatial förmåga, Synvillor, Tester, Underhållning, Varseblivning, Veckans bildgåta och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Dagens illusion 24 mars 2009

 1. agapanthus skriver:

  Blommorna förstås! 🙂

 2. Sam Zodiac skriver:

  Haha… Ja, det gjorde jag med! 🙂

 3. Znogge skriver:

  Eftersom bilden är så stor såg jag inte hela i ett svep men kvinnoansiktet framträdde väldigt snabbt!

 4. Sam Zodiac skriver:

  Du har helt rätt, Znogge! I ärlighetens namn såg jag inte kvinnoansiktet själv, förrän jag fick se bilden i miniatyrformat, haha…!

 5. Vakare skriver:

  Det blev blommorna för min del. Tyckte det här var en mycket trevlig illusion att betrakta och blev god till mods av att se på den 🙂

 6. Sam Zodiac skriver:

  Tjena, Vakar’n! 🙂

  Kul att höra av dig! Ja, även jag såg blommorna först, (och endast dem!) men valde ändå att spara ned illusionen för att jag tyckte att den var vacker. Trodde inledningsvis att det illusoriska i bilden enbart bestod i att en av blommorna liknade en kvinnomun. Först när jag fick se en thumbnail av bilden, gick det upp för mig att kvinnoansiktet fanns där! 😀

  Kul att du gillade den! Det kommer flera av samma sort, ungefär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s