Dagens illusion 2 / 23 mars 2009

Jag håller på att sortera mina kategorier, vilket är fruktansvärt tidsödande med en gammal dator och förhållandevis långsam uppkoppling (borde gå att arrangera sorteringsförfarandet smidigare och rationellare än vad det är på WP just nu, faktiskt!), så jag får inte så mycket tid över att blogga just nu.
Kastar därför in ytterligare en synvilla för att tillgodose mina illusionshungriga bloggbesökare, haha..!

Två kämpande hingstar eller en vän mö; vad ser du först? :)

Två kämpande hingstar eller en vän mö; vad ser du först? 🙂

Läs gärna andra ögonlurande (?) bloggares åsikter om Illusioner, Varseblivning, Synvillor, Perception, Vetenskap, Psykologi, Weirdomatic, Flickansikte, Hästar

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Egoorienterat, Hjärnan, Illusioner, Kultur, Kuriosa, Psykologi, Underhållning, Vetenskap och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens illusion 2 / 23 mars 2009

  1. madonnan skriver:

    Fast det här är ju verkligen att illusionsblogga?!

    Fiffig illusion dessutom:)

  2. Sam Zodiac skriver:

    Ja, visst är dom klurigt komponerade? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s