Outgrundliga vägar man kan gå..

…för att utöka  läsekretsen på bloggen! 😀

Såg att en kommentar fastnat i spamfiltret och kollade vad det var. Till min stora förvåning såg jag att jag hamnat på den här bloggsidan:

Här hamnade ett utdrag ur mitt inlägg om UFO-arkiven :D

Här hamnade ett utdrag ur mitt inlägg om UFO-arkiven 😀

Följande text syntes:

Sam Zodiac’s Blog II placed an observative post today on Alien: -Vi gör cirklarna!

Here’s a quick excerpt

-Vi gör cirklarna, hävdar en blond alien med “skandinavisk accent” Om du klickar på bilden kommer du till den UFO-blogg jag hämtade den från. Hemligstämpeln har nu hävts på flera dokument i brittiska UFO-arkiv. Den f n tredje mest lästa nyheten på BBC:s sajt handlar om detta och vad som avslöjats där. Bl a säger sig en vettskrämd anonym kvinna som en kväll rastade sin hund ha haft en tredje gradens möte med en alien. Hon beskriver honom som blond med skandinavisk accent. Mannen sade

For more information go click here

viaTopics about Dogs and Life with Pets » Alien: -Vi gör cirklarna!.

Såvitt jag kan förstå, var det ordet ”hund” som kvalificerade mig dit! 😆

Läs även andra besökssugna (?) bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Bloggbesökare, Bloggning, Bloggosfären, Djur, Egoorienterat, Förvånande, Hundar, Informationsåldern, Internet, Kommunikation, Livet, Ord, Statistik, Teknologi, Teorier, Vardag, Wordpress och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s