Dagens bild 18 mars 2009

Ett halvtomt tåg åker genom Shanghais attraktion "turisttunneln". De kinesiska ledarna är bekymrade över den ökade arbetslösheten och eventuella oroligheter som en följd av den allvarliga nedgången i handel och turism.  (BBC)

Ett halvtomt tåg åker genom Shanghais attraktion "turisttunneln". De kinesiska ledarna är bekymrade över den ökade arbetslösheten och eventuella oroligheter som en följd av den allvarliga nedgången i handel och turism. (BBC)

Läs även andra bildintresserade (?) bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, BBC, Förändring, Fordon, Foto, Internet, Intressen, Kina, Kommers, Kommunikation, Konst, Kultur, Livet, Nyheter, Pengar, Resor, Shanghai, Tåg, Teknologi, Vardag och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Dagens bild 18 mars 2009

 1. indian peter skriver:

  Vilken häftig bild!! har en förkärlek för när man lämmnar kameran öppen sådär.
  Vi syns på fredag baddi åld päl 😉

 2. Sam Zodiac skriver:

  Ja, inzoomningsbilder är rätt häftiga! 😀

  Fast om vi ses i morr’n eller ej, står skrivet i stjärnorna, baddi åld päl! 😆

 3. madonnan skriver:

  En underbart vacker bild 🙂

 4. Sam Zodiac skriver:

  Ja, dom fick till det bra där! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s