Andromedakonst?

En vacker bukett av crop circles, eller hur?

En vacker bukett av crop circles, eller hur? Kommer artisterna från Andromesagalaxen?

Ja, åtminstone tycks Nick Redfern på UFO-mystic luta åt den åsikten. 😀

Fördjupa dina UFO-kuskaper! Nick stär till tjänst! :grin:

Fördjupa dina UFO-kuskaper! Nick står till tjänst! 😀

Läs även andra UFO-diggande (?) bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Biologi, Botanik, Crop circles, Experiment, Forskning, Journalistik, Livsåskådning, Media, Mindblowing, New Age, Nyandlighet, Nyheter, Paranormalt, Rymden, Sädescirklar, Teorier, Universum och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Andromedakonst?

 1. IKA skriver:

  Det här är onekligen något man kan fundera över. Det finns en hel del oförklarliga saker på vår jord som orsakar stort rabalder, människans jakt efter att nå ett svar sinar aldrig! En del får vi svar på omedelbart andra tar längre tid och så finns de saker som ser ut att ha ett olösligt svar, är det dem som automatiskt klassificeras som utomjordiska? 🙂

  Personligen tror jag nog att somliga kan höra till den kategorin. Men när och hur ska de ha uppstått. Som figurerna på Påskön, Stonehenge etc..

  En sak är säker – det är oerhört intressanta fenomen!

  Önskar dig en trevlig fortsatt söndag 😀

  Kram

 2. Sam Zodiac skriver:

  Hej igen, IKA! 😀

  Ja…Påskön och Stonhenge tog ju betydligt längre tid på sig att skapas än de här konstverken. Dessa tillkommer tydligen över en natt, om jag förstått saken rätt! 😀

  Trevlig sönda till dig med!

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s