Aj då, så fel det kan bli! :)

Otack är världens lön! Här har Mona Sahlin (med eller utan hjälp) kommit på en bra travesti på Barack Obamas slogan ”Yes we can!” och gjort om den till ”S we can!” lagom till partiets framtidsdagar i Västerås. Och så visar det sig att SWECAN är en organisation som jobbar för att legalisera cannabis i Sverige!! Vojne, vojne…!

) (Bilden manipulerad)

Oväntad gratisreklam för SWECAN 🙂 (Bilden manipulerad. Klicka för DN-storyn!)

Läs även andra drogliberala (?) bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Alternativmedicin, Ändrade medvetenhetstillstånd, Barack Obama, Cannabis, Dagens Nyheter, Droger, Fadäser, Hallucinogener, Marijuana. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Aj då, så fel det kan bli! :)

  1. pantheraleo skriver:

    den här var klockren, är den sann? 🙂 too good to be true!

  2. Sam Zodiac skriver:

    Jodå, dagens sanning; jag lovar! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s