Mac vs PC á la Southpark

Exet Agapanthus besökte mitt Get smart!-inlägg ett par gånger idag. Och vid det andra tillfället klistrade hon in en länk som var så djävla lång att hela sidan såg ut att vara fucked up! Nu är det så, att ordningsamma Jungfrun i mitt horoskop kan vara ganska stark mellan varven, vilket i det här fallet betyder att jag hellre lägger upp videon hon rekommenderade i ett inlägg än ser denna vederstyggelse till länk på min sida. Grr…! Men tack ändå, Agapanthus! Nu får ju alla andra se det roliga också!

Läs även andra humoristiska (?) bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Agapanthus, Apple, Astrologi, Datavirus, Datorer, Egoorienterat, Familj, Horoskop, Humor, Informationsåldern, Kokain, Kultur, Mac, Macintosh, PC, Serier, Underhållning, USA, Vänner, Video, Windows, YouTube och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Mac vs PC á la Southpark

 1. agapanthus skriver:

  Var glad att du inte behöver skriva av länken, bara klicka på den 😉

 2. Sam Zodiac skriver:

  Haha…very funny! Nu raderar jag den fördömda länken. 🙂

  Ha det och hälsa alla!

 3. Sam Zodiac skriver:

  Jag lider av tvångsmässigt bloggande! 🙂

  (Nåja, i sanningens namn njuter jag lite av det också!)

  😉

 4. agapanthus skriver:

  Inte felfinnartvång då? Jo du finns visst i bloggrollen, som exets blogg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s