Teknik, politik och fina foton…

…är vad du får när du besöker min polare Magnus Burgsvikbaserade blogg. Botanisera gärna i Magnus blogg! Kolla i arkivet efter kategorin Hundar, t ex, om du är intresserad av fungerande men mindre vanliga uppfattningar om relationen människa/hund.

Magnus har nyligen skrivit en lång och mycket initierad artikel om hur man bäst ringer näst intill helt gratis med Skype, för dig som vill hitta billiga telelösningar. Dessutom gör han titt som tätt roande (och befogade) påhopp på de gotländska lokalpolitikerna och framför allt så bjuder han besökaren på en riktigt fin gotländsk fotoupplevelse!

Alfa- den friaste hund jag känner

Alfa- den friaste hund jag känner

Klicka på bilden av Alfa, hans mestadels okopplade hund, så kommer du dit!

Läs även andra hundvänliga (?) bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Alfa, Allmänbildning, Årstider, Bloggning, Burgsvik, Djur, Dressyr, Färger, Foto, Gotland, Hundar, Informationsåldern, Intressen, Kultur, Livet, Magnus, Naturscenerier, Sam Zodiac's Blogroll, Sverige, Vänner och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Teknik, politik och fina foton…

 1. Magnus Berg skriver:

  Den här artileln är inte heller så dum när det gäller att beskriva min hund-hållning och hur långt jag är beredd att gå för att värna hundens rätt i samhället.
  http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=203874
  Det roliga är att journalisten medvetet ljög när han påstod att Alfa väntade utanför under rättegången. Journalisten skjutsade mig nämligen hem efteråt för att jag skulle hämta Alfa för att sedan återvända för att ta bilderna. Men tack vare den lögnen så blev det en jäkligt bra (provocerande) artikel.

 2. Sam Zodiac skriver:

  Kul att du skickade länken! Jag letade efter den förra gången- när jag skrev inlägget du kommenterat- men hittade den inte.
  Nu har jag lagt ut en ny bild där Alfa figurerar, saxat hela din kommentar och gjort ett nytt inlägg.
  Hur är det, förresten; genererar mina länkningar någon ytterligare trafik, eller…?
  Ha det!

 3. Lillasyster Kanin skriver:

  Det var rolig läsning, jag håller på dig och Alfa! Ibland behövs civil olydnad och i detta fall tycks det ju inte vara några problem då Alfa är mentalt kopplad till dig. Jag inser nu att även jag och Alice är brottslingar som kan ”åka fast”.

 4. Sam Zodiac skriver:

  And Alice would be the rabbit? Eller…? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s