Dagens illusion 17 jan 2009

)
Ja, den här illusionen borde i a f funka på alla, väl? 🙂

”Crown of thorns”

The image appears to expand.

Copyright Akiyoshi Kitaoka 2009 (January 17)

Nu har Akiyoshi väl ändå överträffat sig själv! Häftig, rykande färsk är den här illusionen från Kyoto. Jag är mycket förtjust i just den här typen av optiska illusioner- de som expanderar eller drar ihop sig.Den här ligger numera som skrivbordsbild på min Mac. 🙂
Om du vill ha en riktigt svinstor variant av den här illusionen; klicka först en gång och sedan ytterligare en när bilden dyker upp i ett nytt fönster!
Här nedanför kan du se en bild från Kyoto och Akiyoshis arbetsmiljö. Ganska så rofyllt, va?

Shugakuin Rikyu, imperial villa

Shugakuin Rikyu, imperial villa

Läs även andra illusionsvänliga (?) bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Egoorienterat, Hjärnan, Illusioner, Kultur, Kuriosa, Psykologi, Underhållning, Vetenskap och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s