Vad är Lycka för dig?

happinesscode

Jag var in en sväng på kabbalisten Michael Laitmans Blogg och läste om ”Lyckokoden”. Det kom mig att undra över vad mina läsare uppfattar som lycka. Skulle vara intressant att veta, tycker jag. 🙂
Ponera att du en dag står öga mot öga med en god fé, som säger att du har e n (inte tre) önskningar på dig och hon kommer att uppfylla denna din enda önskning.
Vad skulle du då önska?

(Tänk på att jag vill ha en önskning som rör dig personligen. Alltså inga ”Fred på jorden”-svar! 🙂 Varför kom jag plötsligt att tänka på Sven Melander…?)


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Egoorienterat, Jobb, Kabbala, Kärlek, Livet, Lycka och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s