Bloggtungviktaren gängade sig!

Den 43-årige mexikanen Manuel Uribe har inträtt i det äkta ståndet! Han har gift sig med 38-åriga änkan och hårfrisörskan Claudia Solis. Det är hon som motiverat honom till den enorma nedbantning han gjort sedan världsrekordet sattes.

Manuel Uribe från Monterrey i norra Mexico innehar rekordet från 2007 som världens hittills tyngste man. Han vägde då 560 kilo. Men han är också den som lyckats banta ned sig mest under kortast tid. Huruvida Guinness har bekräftat detta nya rekord, (vilket de skulle göra i somras) eller inte, har jag dessvärre inte helt klart för mig i skrivande stund.
Att han däremot har gått och gift sig, tyck dock vara helt säkert. Det lär ha skett redan 27 oktober förra året och fast han är det s t o r a dragplåstret här på min blogg (3 657 läsare har inlägget kommit upp i hittills), så hade jag alltså den dåliga smaken att missa denna lyckliga tilldragelse. Skäms på mig!
Men det brukar ju vara ”bättre sent än aldrig” som är ledstjärnan i mitt liv, så för alla er som i likhet med mig missat bröllopet, bloggar jag nu lite om det. 🙂
Här får den utvalda, Claudia Solis, en puss av sin då blivande make (den dubble?) världsrekordinnehavaren.

uribepuss

weddingbed

Tyvärr lyckades dock inte Manuel med sitt mål att banta ned sig i tid till bröllopet så att han kunde ta sig till altaret för egen maskin.
Istället transporterades han dit i sin säng, varför vigseln skedde i anslutning till den. Hoppas att prällen hade bra bedside manners!
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Bloggning, Egoorienterat, Förändring, Hälsa, Kändisar, Kärlek, Kuriosa, Livet, Livsmedel, Lycka, Manuel Uribe, Mat, Mexiko, Nyheter, Utmaningar och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Bloggtungviktaren gängade sig!

 1. pruddelutt skriver:

  Såg ett TV-program om honom före jul. Hoppas att han kan få lite ordning på sitt liv och att kroppen inte tagit allt för mycket stryk.

 2. Sam Zodiac skriver:

  Kommer ihåg det. Besökarantalet på bloggen steg ganska

  kraftigt, vill jag minnas. 🙂

  Ja, det verkar ju lovande så här långt, eller hur?

  Fast naturligtvis delar jag dina förhoppningar

  beträffande Manuels framtid.

  Ha det så gott!

 3. Bertil skriver:

  Jag bloggar ju med Klösan och hon vill så gärna ha ett personligt horoskop. jag hoppas att du som är så snäll 🙂 fixar det! Nu har jag tyvärr tappat bort din mail när jag installera om datorn. Du kan maila mig om du har den kvar eller också kan du gå in på bloggen där vår mail finns under klockan. Du kan skriva direkt till Klösan och fråga om födelsedag och sånt!
  Ha det gott Sam

 4. Sam Zodiac skriver:

  Nu har du min mailadress igen, Berben! 🙂

  Ha det så gott, du med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s