Årets sista illusion 2008

Att det här med illusioner är en hjärtesak för professor Akiyoshi Kitaoka vid psykologiska instiyutionen på Kyotouniversitetet, har vi nog alla förstått vid det här laget, 😉 Men nu tycks han verkligen snöat in lite på hjärtan, eller hur? I o f s trevligt.
Nåja, i vilket fall säger han att de röda hjärtana roterar, medan de vita tycks vara på drift. Är visserligen inte helt 100 på att jag förstår riktigt vad han menar, men tycker mig i a f uppfatta att de röda roterar. 🙂

redrothearts

”Unstable white hearts”

Rings of red hearts appear to rotate, while those of white hearts appear to drift.

Copyright Akiyoshi Kitaoka 2008 (December 30)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2000-tal, Akiyoshi, Allmänbildning, Egoorienterat, Hjärnan, Illusioner, Internet, Japan, Kärlek, Kitaoka, Kyoto, Perception, Prof. Akiyoshi, Psykologi, Synvillor, Underhållning, Varseblivning, Vetenskap och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s