Dagens kärlekscitat 14 december 2008

Gerald Jampolskys 12 lektioner i konsten att släppa rädslan. Rekommenderas!

Gerald Jampolskys 12 lektioner i konsten att släppa rädslan. Rekommenderas!

Jampolskys bok är en konkret omprogrammeringsmanual! :D

Jampolskys bok är en konkret omprogrammeringsmanual! 😀

Kärlek är att släppa rädslan.

(Gerald G. Jampolsky)

Dagens kärlekscitat är också dagens boktips. Om du vill flytta rädslan i ditt kärleksförhållande, så rekommenderar jag varmt ovanstående bok, som manual och omprogrammeringshjälp.

Sann kärlek är villkorslös, inte plågad av rädsla och svartsjuka. Exprimentera gärna med att släppa dina olika rädslor och ha en bra och kärleksfull tillvaro! 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Allmänbildning, Annonser, Avslappning, Citat, Egoorienterat, Förändring, Filosofi, Hälsa, Intressen, Känslor, Kärlek, Kärlekscitat, Kultur, Litteratur, Livet, Livsåskådning, Lycka, Media, New Age, Ord, Personlig utveckling, Psykologi, Symboler, USA, Utbildning, Utmaningar, Vardag, Visdomsord och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens kärlekscitat 14 december 2008

  1. Lillasyster Kanin skriver:

    Ja jösses vad mycket böcker det finns! Egentligen borde vi vara mästare på allt: äta rätt, tycka om oss själva, tycka om varandra, träna rätt,vara framgångsrika osv. Och ändå, trots alla böcker är det så krångligt ibland. Nåja, vi gör väl så gott vi kan. Må så gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s