Dagens sädescirkel 14 nov 2008

  Om du klickar på den övre bilden, kommer du till en sida på Crop Circle Connector-sajten där man gör en djupgående analys av den här enorma sädescirkeln (ses i sin ursprungliga utformning på den undre bilden) som upptäcktes i år nära Neolithic Hill Fort Barbury Castle 

transitläge?

Kan det här vara en förklaring på sädecirkelns budskap? 
Kommer det att hända något när de transiterande planeterna
befinner sig i detta läge vad avser deras inbördes vinkelförhållanden?
En astrologiskt insatt cropcircleforskare har kommit fram till att den aktuella tidpunkten i så fall skulle vara den 12 augusti 2019 kl 04.00.
Då stämmer planeternas positioner bäst med sädescirkelns, menar han.
cropcircle

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Astrologi, Astronomi, Bildgåtor, Botanik, Crop circles, Förändring, Förutsägelser, Forskning, Foto, Horoskop, Internet, Kuriosa, Livet, Manipulationer, Mindblowing, New Age, Oförklarat, Okategoriserade, Profetior, Sädescirklar, Storbritannien, Symboler, Teorier, Vetenskap och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Dagens sädescirkel 14 nov 2008

 1. Ninja skriver:

  För att svara på din poll måste jag kryssa i två alternativ vilket inte går. Därför så hoppar jag över det och nämner mitt svar här istället.

  Jag tror att det är både aliens och skojare som gör dessa cirklar.

 2. peter skriver:

  Ä varför skulle dom åka tvärs igenom galaxen för att göra cirklar i en bonnajävels åker, vore tragiskt ifall världsrymdens varelser bestod av avdankade ståupp komiker. såg ett program på tv om personerna som ursprungligen startade detta jippo, hur simpelt enkelt det var. det sorgliga var hur forskare gick omkring med förundrade miner och skämde ut hela vetenskapen med påståendet att ” böja säd på detta vis är inte någonting som vi människor kan åstadkomma med ens den fantastiskaste uppfinning”

  med detta vill jag inte ha sagt att jag inte tror att det finns intelligent liv i rymden.

 3. peter skriver:

  Hej sam!

  skulle bara säga att Johan har skrivit på fejjan att han undrar ifall ni kan höras?

  ha det bra Indianen

 4. 2b skriver:

  Går man runt i cirklarna märks det om de är ”made in England” eller inte. Det finns bägge.

 5. Sam Zodiac skriver:

  Ninja: Du har rätt: ett alternativ skulle givetvis vara ”Både och” ! 🙂

  peter: Oki, peter, din ståndpunkt är noterad. Tack för påminnelsen om Johan!

  2b: Det är också jag ganska övertygad om att det gör, trots att jag aldrig haft förmånen att spatsera runt i en sädescirkel. 🙂

 6. Pingback: Dagens crop circle 25 jan 2009 « Sam Zodiac’s Blog II

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s