Dagens panikbloggning

Äntligen en uppkopplad och hyfsat snabb dator!

Sitter i Burgsvik och bloggar för glatta livet, eftersom det är en sällsynt lyx nuförtiden att jag kan komma ut på nätet under vettiga former. 😦
Min sega uppkoppling i Eksta ligger för tillfället nere, eftersom det har blivit strul med inbetalningen av abonnemangsavgiften. Saken ska vid det här laget vara åtgärdad, men frågan är när Tele2 slår på linan igen?
Emellertid har jag med hjälp av Röda Kors-datorn på Kupan i Visby samt en god bloggvän kunnat upprätthålla viss kontinuitet med inläggen, som du kanske märkt. 🙂

Fick åka med Bonus i hans hyrbil när han skjutsade hem Mini, Midi och Maxi samt besökte sin mamma, Pedro och Shiva idag. Eftersom Bonus är nybliven körkortsinnehavare, var det lite kul att se hur pass bra han körde, men varken jag eller kidsen hade några anmärkningar på hans sätt att framföra den hyrda Opeln. 🙂
Blev glad att se mig

Shiva hälsade mig förstås med översvallande glädje. Hon har bott här ett bra tag nu, eftersom hon får vara ensam så länge om dagarna hemma i Eksta.
Helgen med kidsen har som vanligt varit händelserik och kul, även om det kan vara lite svårt att fördela gracerna mellan varven. Vi avslutade med kortspel (Trebello eller Bismarck, som spelet också kallas) och att Maxi och jag tillagade fransk äppelkaka innan avfärden till Burgsvik. Mini och Maxi turades om vid Macen och Nickelodeon.
Hmmm… Bonus börjar redan hetsa om att åka tillbaka till Eksta, så jag får sno på lite här, tydligen…
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Agapanthus, Barn, Bloggosfären, Bonus, Burgsvik, Djur, Egoorienterat, Familj, Gotland, Maxi, Midi, Mini, Mobilbilder, Pedro, Shiva och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dagens panikbloggning

 1. Magnus Berg skriver:

  ”det har blivit strul med inbetalningen av abonnemangsavgiften.”

  Igen? Vems fel var det den här gången? 🙂

 2. agapanthus skriver:

  Jag bara kikna ur av skratt åt Magnus kommentar 😀 – Och….har inget mer att tillägga 😀 *asg*

 3. Sam Zodiac skriver:

  Vad trevligt det är att kunna glädja bekantskapskretsen med så pass små medel! 🙂
  Fel och fel… vet inte riktigt, om jag ska vara riktigt ärlig (och det är jag ju f ö alltid. Jag trodde att min svärson var den som pyntade, mebn det tycks vara min dotter, som dessvärre glömde bort det i samband med flytten till Fåglavik- Svedalas svar på Twin Peaks.
  Nåja, hon säger att hon slantade i fredags, so any day now, får vi väl hoppas att mitt smalband kommer igång- 🙂
  Under tiden bloggar jag från lite olika håll. I skrivande stund sitter jag i ett hus i Eksta, som ligger mellan busshållplatsen och mitt hem. Några av mina uraniska bekanta, som jag brukar umgås intensivt med när det väl blir läge, men inte träffar var och varannan dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s