Kvällens eftertänksamma kärlekscitat 23 oktober 2008

Kärleken är bandet som binder samman hela Jorden.

Johan Heinrich Pestalozzi (1746-1827)

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Känslor, Kärlek, Kärlekscitat, Livet, Lycka, Psykologi och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Kvällens eftertänksamma kärlekscitat 23 oktober 2008

 1. lillasysterkanin skriver:

  Det är en fin tanke men när man hör om den grymhet som pågår lite vartstans i vår värld kan man ju undra om inte bandet nästan brustit på vissa ställen. Eller också ska man tänka att det skulle vara värre utan kärleksbandet. Det senare är att föredra.
  Ha en trevlig helg!

 2. znogge skriver:

  Visst är tanken fin men just nu verkar det som att kärlek inte räcker på långa vägar! Fast som lillasysterkanin skriver, det hade kanske varit ännu värre…
  Kram!

 3. madonnan skriver:

  Jag tror att kärleken är en stark kraft och utan den skulle Jorden ha sett så mycket värre ut. Tur att den finns och tänk om det skulle finnas så mycket mer av den i världen!

  Ha en bra helg!:)

 4. Sam Zodiac skriver:

  lillasysterkanin: Ja, bandet har sina brister, så det gäller att stärka det. Men ännu är det väl dessvärre ”not enough love to go round” som det heter i visan. 🙂
  (Rare Birds låt Sympathy)

  Tack o trevlig helg själv!

 5. Sam Zodiac skriver:

  znogge: Ja, det hade det nog. Så vi får fortsätta sprida kärleken så gott vi bara kan 😉

  Kram!

  madonnan: Ja, som sagt var, det gäller att stärka banden till höger och vänster 😀

  Ha det bra själv, tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s