Kvällens kärlekscitat 7 okt 2008

Obesvarad kärlek är som blommor täckta med rimfrost

(Lope de Vega)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Hälsa, Känslor, Kärlek, Kärlekscitat, Livet, Lycka, Okategoriserade och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Kvällens kärlekscitat 7 okt 2008

 1. Spådam Annki skriver:

  Rimfrost ” på blommor ” är inte speciellt kul..
  Allt toppen ?
  Hälsn. Annki

 2. Sam Zodiac skriver:

  Spådam Annki,

  Jodå, allt är verkligen toppen – lite fullt upp bara och så en tupplur på bussen igår, vilket resulterade i att jag uppsökte en god vän ett par timmar (inte uppskattat hos somliga), därav det något rimfrostiga inlägget 🙂

 3. livsglimtar skriver:

  Låter lite larvigt men tack för den för mig mycket vackra bilden, jag är ett ömkligt kärl just nu så allt vackert får mig att gråta.

  Jag har tänkt så mycket på det citat du hade i bloggen för några dagar sedan;
  ”Den svage kan aldrig förlåta
  Att förlåta hör den starke till”
  Mahatma Gandhi

  Jag bara stannade upp och blev glad över den insikt jag tydligen har skaffat mig när det gäller förlåtandets konst. Finns så mycket att lära och tur är väl det.
  Kram o trevlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s