Dagens kärlekscitat 2 oktober 2008

”Kärleken är vårt livs största glädje och vårt livs största sorg.”

Franskt ordspråk

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , Sorg, Glädje, ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Känslor, Kärlek, Kärlekscitat, Livet, Lycka, Okategoriserade och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens kärlekscitat 2 oktober 2008

  1. Lillasyster Kanin skriver:

    Utan kärlek skulle livet säkert vara enklare men skrämmande kallt, otäckt och helt meningslöst. Det är nog bäst att försöka klara av den eventuella kärlekssorgen, som förhoppningsvis är övergående.
    Må så gott!

  2. Sam Zodiac skriver:

    Det du skriver stämmer överens med mitt sätt att se på saken, Lillasyster Kanin! Love may hurt sometimes, but without it Life is hardly worth living!
    Du med, Lillasyster Kanin! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s