AUM är populärt…

…inte bara som inlägg här på min blogg. Det heliga hinduiska tecknet kan återfinnas lite varstans. Som t ex i form av en tatuering i nacken på en av mina medpassagerare på bussen till Klintehamn igår. Det är en skärpt, mediestuderande Fiskflicka vid namn Louice som diggar AUM eller OM så pass mycket att hon beslutat sig för att låta tecknet bli en del av henne själv. 🙂 Hon berättar också att AUM-tecknet finns i inte mindre än sex olika utföranden. Den variant som hon låtit tatuera in betyder enligt henne ”en fri själ”. Och visst är det betydligt snyggare än någon eländig EAN-kod som den stackars bruden (spelad av Jessica Alba) i TV-serien Dark Angel fått intatuerat i nacken på Manticore? Eller hur? 🙂

AUM-tecknet i Louices nacke står för ”en fri själ”. Detta är senaste mode på gaddningsfronten, så skynda dig för all del att genast kontakta din favorittatuerare och beställ tid! 🙂

Och så här ser framsidan ut på den i Slite mediestuderande Louice som ligger inne med en så kallad ”liten geniaspekt” i horoskopet (Merurius sextil Uranus) och därför även torde bli en utmärkt och insiktsfull astrolog. Att hon dessutom har Månen i Kräftan och är tvärintuitiv gör inte saken sämre.

rotaum

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Animationer, Egoorienterat, Foto, Gotland, Grafik, Hinduism, Klintehamn, Kommunikation, Kultur, Kuriosa, Livet, Livsåskådning, Media, Meditation, Mobilbilder, New Age, Ord, Religion, Skönskrift, Symboler, Tatueringar, Ungdom, Utbildning, Vardag, Vänner, Världsreligioner, Yoga och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till AUM är populärt…

 1. Chivan skriver:

  aah, nu ser jag.. vart lite krångligt att hitta.
  but finally! 🙂

 2. Sam Zodiac skriver:

  Ja Chivan, det är klart att det blev krångligt, när du

  tog så god tid på dig! 🙂

  Jag har ju hunnit ju publicera massor med inlägg sedan

  dess och därför hamnar ditt långt ner. Men du behövde ju

  i o f s bara söka på AUM.

  So was it OK or not?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s