Värdet på din blogg…

…kunde det kanske vara kul att känna till? Men som vanligt i dessa sammanhang får man ta uppgifterna med en nypa salt. I synnerhet som webbsajten de är hämtade från uppger att det är tränade apor som räknar ut dem. 🙂
Var in till Madonnans AB-blogg och kollade läget. (Hon har bl a ett intressant inlägg om livet efter detta!) Där hittade jag också hennes bloggvärde och gick till samma sajt för att utröna hur mycket den här bloggen stod i. Resultatet ser du nedanför.

bloggvärde

Om du vill räkna ut värdet på din egen eller någon annans blogg, kan du följa den här länken:

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Bloggning, Bloggosfären, Egoorienterat, Internet, Intressen, Kommers, Madonnan, Pengar, Underhållning och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Värdet på din blogg…

 1. madonnan skriver:

  Minsann…man blir omnämnd här; inte illa! Tack för det.

  Ser att det är lite skillnad på bloggvärdet för våra bloggar… Nåja; det är ju ssv apor som har räknat ut det! 😀

  Ha en fin söndagskväll.

 2. Sam Zodiac skriver:

  Haha…ja, jag var ju finkänslig nog att inte ta upp den där skillnaden.

  Men det kan ju ssv vara aporna som klantat till det. 😉

  Ha en fin kväll du också, madonnan!

 3. Magnus Berg skriver:

  Jag är övertygad om att djur kan utveckla lika mycket intelligens som människor men dessa apor verkar inte så högstående. För den blogg jag updaterar varje da och har mest besökare på värderas bara till hälften mot min snudd på inaktiva blogg där jag har riktigt låg besöksfrekvens. Fast aporna kanske läser vad jag skriver och bedömmer efter det. Och då har de ju rätt…

 4. Sam Zodiac skriver:

  Haha…nej, ssv…aporna klantar nog till det mellan

  varven, tycks det som!

  Ha det!

 5. Jennifer skriver:

  skulle också vilja bli nämnd här 🙂
  ha det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s