Var vargen en hallis…?

…undrade jag i fredags när jag passerade ett natthärbärge i Visby på min väg från Ankaret och såg att en temporär staty av en varg som lurade bakom ett träd alldeles intill härbärget var försvunnen! Lyckligtvis hade jag dock med mobilkamerans hjälp hunnit föreviga konstnärens verk innan det av outgrundlig anledning togs bort.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2000-tal, Egoorienterat, Kultur och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Var vargen en hallis…?

 1. Peter Ingestad skriver:

  Peter Ingestad var namnet. Lund 510325 12:15 (dagtid). Komet! :o)

 2. Sam Zodiac skriver:

  Tjena, Peter!
  Har du något samband med vargen? Dess skapare, kanske?
  Eller ville du bara att jag skulle ta en titt på din karta? 🙂
  Du kan ta dig en titt på den själv här:
  Kometen som jag förmodar dök upp just på din födelsedag, vet jag dessvärre ingenting om. Däremot kan jag konstatera att du har mycket i eldens element och därför hög intuitionshalt.:)
  Dessutom ligger din Sol exakt konjunktion MC på 4° Väduren, vilket torde producera en hög ambitionsnivå och pionjäranda. Solen ligger i 9:e huset och det tyder på intresse av existentiella frågor. Månen är ett gärdsgårdsfall; på gränsen mellan Vågen och Skorpionen, estetik och djupsinne kanske man skulle kunna sammanfatta med?
  Säg mig, Peter; innebär din Saturnus i 3:e huset (Tvillingarnas) att du stundtals känner ett obetvingligt behov av att skriva? Efter vad jag förstår har du minst 240 copyrightsbefriade sonetter på din blogg? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s