Ankarets profiler del 1

Jag måste säga att Ankaret är en mycket trivsam plats att vistas på för en arbetstränande individ. Detta beror förstås delvis på de personer som styr verksamheten där. En av dem är Bulla (hennes bloggnamn, förstås), som basar över köket och matlaget. Bulla har Solen i Tvillingarnas tecken (liksom jag och två av mina kollegor), men inslaget av Kräftan måste vara starkt, eftersom hon är väldigt mån om sina medmänniskor. Intresset för matlagning är också en egenskap som hör till Kräftans tecken. Här demonstrerar Bulla en skiva från en av mina lyckade drömtårtor, som raskt såldes slut. Kaffebrödet serveras på torsdagar, då vår målgrupp jobbar längre än andra dagar.

Och här nedan har vi chef nummer två, som valt bloggnamnet Ejvend. Han heter faktiskt så i mellannamn. Anor från Danmark, nämligen. Ejvend är (liksom jag) en ENFP-personlighet enligt Meyers-Briggs-typologin och har (liksom jag) blivit imponerad över att beskrivningarna är så pass korrekta. Vissa av de kommunalanställda är f n involverade i en flyttkarusell till nya lokaler och dessvärre medför detta att Ejvend inte kommer att tillbringa lika mycket tid i köksregionerna som tidigare. Han har Solen i Stenbockens tecken men är trots tecknets inbyggda allvarsamhet en mycket extrovert, skämtsam och glädjespridande person.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Astrologi, Bakverk, Drömtårta, Drycker, Egoorienterat, Gotland, Horoskop, Jobb, Kaffe, Kommers, Livsmedel, Mat, Mobilbilder, Personlig utveckling, Psykologi, Utbildning, Vardag, Vetenskap, Visby och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ankarets profiler del 1

 1. znogge skriver:

  Du verkar verkligen ha haft tur och hamnat på en bra arbetsplats! Man hör ofta så mycket negativt om arbetsträning. För övrigt ser drömtårtan föredömligt god ut tycker jag!

 2. Sam Zodiac skriver:

  Haha… den v a r föredömligt god, också! 🙂

  Ja, det verkar som om jag skulle fått lite flyt därvidlag. Kan dock tänka mig att det inte

  funkar sådär alldeles friktionsfritt runt om i landet.

 3. Pingback: Ankaret har ju… « Sam Zodiac’s Blog II

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s