Månadens soltecken är Virgo – Jungfrun

Och för dig som är intresserad av vad som kännetecknar en astrologisk Jungfru, går det bra att klicka på bilden nedan, så kommer du till ett tidigare författat blogginlägg om detta stjärntecken 🙂

virgo
Läs även andra astro-(?)bloggares åsikter om , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Astrologi, Horoskop, Livet, Livsåskådning, New Age, Personlig utveckling, Psykologi, Underhållning och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Månadens soltecken är Virgo – Jungfrun

 1. madonnan skriver:

  En så fantastisk bild! Vet du vem som är konstnären?? Otroligt fin.

  Jag tror att jungfrun gillar skönhet, ordning och reda bl a 🙂

 2. Sam Zodiac skriver:

  Hmm…just den här bilden fick jag från en sida ute på nätet som dessvärre inte angav konstnärens namn. Här är sajten i a f, om du vill leta vidare:

  http://www.samael.org/ingles/home_2.htm

  Men om du klickar vidare och kommer till den illustration som finns där, så vet jag bättre besked om konstnären. Hon heter Josephine Wall och du kan köpa hennes zodiacposters till det facila priset av 10 euro om du vill. Frakt kanske tillkommer. 🙂

  http://www.courtenaysfineart.com/Josephine_Wall_merchandise.html#zodiac

  De egenskaper du räknar upp, tror jag också att Jungfrun gillar. Du borde väl veta, som har Månen i det tecknet 🙂

 3. agapanthus skriver:

  Hallå, var håller du hus? En orolig son försöker få tag på dig, tappat mobilerna?

 4. Sam Zodiac skriver:

  Harkel…Mmmm, det är just det jag gjort! Åtminstone den nya. Ska gå skallgång efter den vad det lider. Men har hittad den gamla för ett litet tag sedan- Leons lur, alltså. Ringer senare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s