Mera hjärnvågsterapi!

Mitt inlägg om Holosync från november förra året drar fortfarande besökare och kommentarer. Häromdagen kom en engelskspråkig gäst med en sådan, där han dessutom bifogade diverse länkar till liknande företeelser. Den här går t ex till en Holothink (!)-sida där man bjussar på upplevelsen. 🙂

http://www.holothink.com/

Och den här går till min besökare, Peter, och hans Holosync-rescension:

http://holosyncreview.blogspot.com/

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Avslappning, Bloggning, Bloggosfären, Experiment, Forskning, Holosync, Informationsåldern, Internet, Livet, Manipulationer, Media, Meditation, New Age, Personlig utveckling, Psykologi, Teknologi, Teorier, Uppfinningar, Vetenskap och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mera hjärnvågsterapi!

 1. madonnan skriver:

  Den länken ska jag absolut gå till, för jag har lyssnat på Holosync regelbundet sedan en tid och tycker att jag kommer ihåg betydligt mer av fakta jag en gång lärt mig. Dessutom blir man så avslappnad och somnar gott om man lyssnar vid läggdags. Bra tips!

  Ha det så bra 🙂

 2. Sam Zodiac skriver:

  Ja, jag hoppas det! Och eftersom det hela är gratis, så skadar det ju inte att försöka.

  Kul att Holosyncen funkar för dig, madonnan!

  Ha det fint, du också! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s