Lasse med båge är på ön!

Intruder

Det här är den stolte MC-turisten Lasse Berggren på sin skinande och väl underhållna Suzuki Intruder vid Shellmacken i Burgsvik.
Jag fotade honom i samband med att jag och Shiva besökte Agapanthus, Pedro, Mini, Midi och Maxi. Där träffade jag också en gemensam bloggvän till Agapanthus och mig, nämligen den trevliga och mycket sympatiska Madonnan, som besökte mitt ex. Det är roligt att kunna sätta ansikten på sina medbloggare s a s! 🙂
Madonnan (som f ö har en välbesökt blogg på Aftonbladet) meddelade att när hon reste över till ön, var färjan fylld med ”knuttar” och ”spättor” vilkas medelålder tycktes ligga någonstans runt 40+. Det förvånade och gladde henne, eftersom hon trodde att MC-åkningen var ett intresse förbehållet yngre årgångar.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Agapanthus, Burgsvik, Djur, Egoorienterat, Familj, Fordon, Foto, Gotland, Hundar, Madonnan, Maxi, MC, Midi, Mini, Mobilbilder, Pedro, Shell, Shiva, Sommar, Suzuki, Sverige, Turism och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s