Apropå Ganesha…

… så har jag lyssnat på den här låten hela dagen i min Mac. På skoj sökte jag den på YouTube och fann till min förtjusning att den fanns utlagd där. Det tog en halv evighet att tanka hem den (som dom tydligen säger i Norge) p g a min sega uppkoppling mot nätet. Väl nedladdad visade det sig till min stora besvikelse att det inte var någon psykedelisk video, som jag hade trott och hoppats, utan bara en kalejdoskopisk stillbild som illustration till Sheyba’s technolåt ”Ganesh”. Men om du slår på Windows Media Player/iTunes, spelar någon låt på datorn och drar ned ljudet fast du låter de visuella effekterna spelas upp på displayen i helskärmsläge, så får du i alla fall den rätta psytrance-feelingen. 🙂

greenganesha


Om du klickar på bilden av Ganesha, kommer du till YouTube och Sheyba-låten ”Ganesh” från 1995.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 1990-tal, Allmänbildning, Apple, Datorer, Egoorienterat, Goa-trance, Gudar/Gudinnor, Hinduism, Indien, Internet, iTunes, Kultur, Mindblowing, Musik, Mytologi, New Age, Psy-trance, Psykedelisk rock, Religion, Språk, Underhållning, Wikipedia, Windows, YouTube och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Apropå Ganesha…

 1. madonnan skriver:

  Vilken jättefin sötnos! Allt som är grönt är skönt 🙂

  Ha en fin söndag!

 2. Sam Zodiac skriver:

  Haha… ja, visst är det en söt Ganesha? 🙂 Grön och skön, som sagt. Somrig.

  Detsamma, Madonnan!

 3. Znogge skriver:

  Ganesha är alltid rätt! Bara smaka på namnet 🙂

 4. Rozie skriver:

  Söt! 😀

  Kom in en sväng till mig är du snäll. Jag har någonting där till dig! 😀

  Kramiz! / Rozie

 5. Sam Zodiac skriver:

  You’ve got a point there, znogge! 😀

  Ja, visst är det en ovanligt söt Ganeshavariant, haha…?

  Kram, Rozie!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s