Dagens illusion 6 juni 2008

rotsakura

”Roterande sakura 2007″*

*Sakura = körsbärsblomma

Skivorna verkar snurra. Klicka gärna för större bild och effekt!

Copyright Akiyoshi .Kitaoka 2007 (March 22)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2000-tal, Allmänbildning, Forskning, Hjärnan, Illusioner, Japan, Kitaoka, Kuriosa, Manipulationer, Perception, Prof. Akiyoshi, Psykologi, Synvillor, Underhållning, Varseblivning, Vetenskap och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens illusion 6 juni 2008

  1. photoimagine skriver:

    Ha en skön fredag, Sam Z!

    /Imagine

  2. Sam Zodiac skriver:

    Detsamma, Imagine! Tänkte precis på dig för några sekunder sedan, faktiskt! 🙂 Jag har nämligen vissa funderingar beträffande svenska flaggans originalfärger och undrade om du inte var den expert i dessa frågor som jag kunde konsultera. I synnerhet med tanke på din avatar. 🙂 Jag lägger ut posten, så kan du gärna få kommentera, OK?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s