Konsten att sova sig frisk 2

frosseri

När ska jag någonsin lära mig?

I min vilda förtjusning över att ha fått tillbaka aptiten, överdrev jag ätandet kopiöst under min födelsedag igår, så den här dagen har huvudsakligen gått åt till att sova mig iform igen! Jag stupade som en klubbad oxe i säng efter att ha gjort en utflykt till Hemse och Klintehamn idag, för att inte vakna förrän fem timmar senare! Nu börjar livsandarna så sakteliga återvända, men någon aptit har jag rakt inte! Är fortfarande mätt efter gårdagens frossande. En skål med blåbärssoppa är ungefär vad jag förmår pressa i mig! Suck!
Men en riktigt trevlig födelsedag var det med familj och vänner!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2000-tal, Agapanthus, Bakverk, Barn, Egoorienterat, Familj, Gnäll, Hälsa, Livet, Magbesvär, Mat, Maxi, Midi, Mini, Pedro, Vänner och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Konsten att sova sig frisk 2

 1. Louise skriver:

  hej! Jag hetere Louise Alfredsson och undrar lite över bilden längst upp på din blogg. jag skulle nämligen vilja få tillstånd att använda den till mitt projektarbete, om är att skriva och trycka en novellsamling.

  tacksam för svar mvh Louise. A

  • Sam Zodiac skriver:

   Hej, Louise!

   Ja, om du vill få tillstånd att använda bilden, får du nog lov att ta kontakt med dess upphovsmakare och fråga honom! 🙄

   Jag har nämligen, min vana trogen, snott den rakt av från nätet 😀

   Efter ett mindre detektivarbete ledde dock spåret via en viss amerikan vid namn Joe Thorn (som även han lånat bilden, med eller utan tillstånd till sitt verk på http://www.joethorn.net/2005/10/03/seven-gluttony/).
   Så amåningom visade det sig att upphovsrätten till den här eminenta bilden tydligen hör till den ryske webbdesignern Serge Danyshevsky (stavningen verkar lite amerikaniserad 🙂 ), som förhoppningsvis kan nås på mailadressen mail@designproject.com

   Lycka till, Louise!
   Med såväl jakten på Serges tillstånd som ditt projekt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s