Liten Berben-fräckis

Berben & Nyfiken

-Klicka på mig, så kommer du till…

Nyfiken i en strut & Compani 😮

Jag har en gammal bloggpolare – Berben- som var med redan på Expressentiden (verkar som en evighet sedan)! Berben & Nyfiken i en strut kör nu tillsammans en blogg som dessvärre inte så många tycks ha hittat till än. Synd, för där finns ett och annat guldkorn, inte minst humoristiska. nu har jag helt skamlöst snott en liten fräckis (Norgehistoria) som Berben lade ut den 18 maj, men jag länkar (på tre ställen, för säkerhets skull) till deras blogg som kompensation, så jag hoppas han förlåter mig! 🙂

Liten fräckis

En liten fräckis så här på söndagskvällen:

Den norske pojken drog av flickan trosan och såg att hon var renrakad!
-Ikke noe ull utbrast han?
Flickan tittade på honom och sa:
-Ska du knulla eller virka?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2000-tal, Berben, Bloggning, Bloggosfären, Egoorienterat, Expressen, Fräckisar, Humor, Sex, Underhållning, Vänner och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s