Dagens illusion 18 maj 2008

mole

”Mole”

Delarna verkar rotera.

Copyright Akiyoshi Kitaoka 2007 (March 13)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2000-tal, Allmänbildning, Hjärnan, Japan, Kitaoka, Kuriosa, Kyoto, Manipulationer, Perception, Prof. Akiyoshi, Psykologi, Underhållning, Varseblivning, Vetenskap och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens illusion 18 maj 2008

  1. madonnan skriver:

    Den här var nog den mest snurrande, roterande du haft (som jag har sett alltså). Allt som är på sidorna om blickpunkten (heter det väl?) snurrar, men så fort jag tittar dit så slutar det snurra. Mystiskt som hjärnan kan luras!!

    Ha en fin söndag:)

  2. Sam Zodiac skriver:

    Ja, precis så upplever jag också det. Så fort man fixerar ett område, upphör rotationen där, medan den fortsätter mera perifärt. Mmm…våra sinnen är lättmanipulerade.

    Tack detsamma, madonnan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s