Tung på bloggen

datoruribe

Världens fetaste man, mexikanen Manuel Uribe, väger tungt på min blogg.
Han finns bland de inlägg som toppar besöksstatistiken.

Faktum är att jag var lite tveksam till att blogga om Manuel inledningsvis. Jag tyckte att det hela tangerade gränsen för freak-show en aning, om du förstår vad jag menar? Men faktum kvarstår; han är (efter ett inlägg om sonen Maxis FinalFantasy-spelande och som f n har en knapp ledning över Manuel Uribe) den som dragit flest besökare till bloggen, enligt den statistik som WordPress tillhandahåller.

Britt Eklandcitatet ”Jag går inte till sängs med lyckligt gifta män” belägger en hedrande tredjeplats i min bloggstatistik. (Kanske för att sökordet ”sex” återfinns bland kategorierna)? Hur som helst; låt oss avsluta med ännu en bild av tungviktaren Manuel Uribe för att hedra hans insatser i min privata bloggstatistik! 😉

bedsidemanuel

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2000-tal, Allmänbildning, Barn, Bloggning, Bloggosfären, Citat, Dataspel, Egoorienterat, Fantasy, Hälsa, Internet, Kuriosa, Mat, Mexiko, Okategoriserade, Rekord, Sjukdom, Statistik, Visdomsord, Wordpress och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tung på bloggen

 1. madonnan skriver:

  Vad många som besöker din blogg…:). Oj!
  Skulle jag lyckas kopiera min besöksstatistik skulle nog en och annan fälla en sympatitår. Suck.

  Ha det så bra ikväll och lycka till med dina skriverier (som jag tycker är synnerligen proffsiga)!

  🙂

 2. Sam Zodiac skriver:

  Jodå, som du ser går emellertid besöksantalet upp och ner en del. 🙂
  Stackars madonnan! Tur att du har Aftonbladsbloggen, som går desto bättre! 😉

  Detsamma och tack för berömmet! *rodnar klädsamt*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s