Spelgeniet Midis födelsedag…

…är den som avslutar brödratrions tätt liggande svit av bemärkelsedagar. Han är Tjuren (Oxen) i gänget, Maxi och Mini är Vädurar som fyller är 11:e respektive 12:e april. Midi blev 9 den 8 maj och hade bl a önskat sig en stor förpackning med spelmarker (som ju representerar pengar- ett av Tjurarnas/Oxarnas favoritintressen) till Texas Hold’em- pokern som han med förtjusning spelar med mig och bröderna. Spel är Midis nisch här i livet!

Spel av alla de slag är Midis stora passion här i livet

Från den tiden jag hämtade honom på Fritids här i Eksta, minns jag att han alltsom oftast var inne i ett spel av något slag med sin fröken. Och nästan varje gång sa hon:
-Vänta ett litet tag bara; låt oss spela färdigt! Jag tror faktiskt att jag vinner den här gången!
Men oavsett hur illa det såg ut för Midi, lyckades han alltid på ett mirakulöst sätt vända det hela till seger! Jag tror inte att hans stackars fritidsfröken vann mer än en gång. 🙂
Midi verkar dessutom ha en inbyggd förmåga att förstå mekaniken bakom aldrig så avancerade dataspel. I regel är det han som får upplysa resten av familjen om vad det går ut på och hur man bäst ska tackla problemen som uppstår i spelen. Om han inte blir dataspelskonstruktör, så kommer branchen att gå miste om en klar begåvning!

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2000-tal, Astrologi, Barn, Dataspel, Egoorienterat, Eksta, Familj, Foto, Gotland, Maxi, Midi, Mini, Pengar, Spel, Vardag och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Spelgeniet Midis födelsedag…

  1. madonnan skriver:

    En klok ung man som kan lära familjen en hel del alltså:)
    Snäll och glad ser han ut att vara också.

    Grattis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s