Mag- och lurproblem

Tänk så smart man kan vara ibland! Idag släpade jag mig upp för första gången på en knapp vecka, efter att ha legat och flämtat i någon synnerligen mystisk magsjukdom. (Ingen lös kista direkt, inga kräkningar, bara ett ihållande illamående). Medicine Woman behövde hjälp att få klart sitt nyrenoverade kök, så jag gav i alla fall projektet en chans. Och nog orkade jag genomföra ett dagsverke, allt. Problemet är bara det att jag hela tiden är helskum i kistan, så följden blir ju att jag mår allmänt kymigt. När magen bråkar som värst, måste jag snappa lite extra mycket luft för att illamåendet ska lätta. Får gå till en hälsokontroll av något slag, antar jag.
Nåja, hallen, köket och ett angränsande rum i Medicine Womans bulhus i Levide är i a f målade nu!

mobil

Bör medfölja laddaren vid utflykter från hemmet

Till råga på allt skrämde jag nästan vettet ur hjärtevännen, som efter fåfänga kontaktförsök via mobilnätet började tro att jag låg död någonstans härhemma, eftersom hon kände till mina plötsliga magproblem. Laddaren hade jag nogsamt sett till att få med mig, men inte själva luren. Grattis! Telefon finns förvisso hemma hos Medicine Woman, men Hjärtevännens nummer låg dessvärre  i Eksta i den kvarglömda lurens telefonbok! Och fast jag intalat mig att jag memorerat hennes mobilnummer, visade det sig (efter två misslyckade försök) att någon siffra nog hamnat fel i mitt minne.

roses Sorry, love!

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Egoorienterat, Eksta, Fadäser, Gotland, Hälsa, Jobb, Kärlek, Kommunikation, Levide, Målning, Sjukdom, Vardag, Vänner och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s