Dagens illusion 21 april -08

Illusion Star 

”Star of Sakura”

En av professor Kitaokas illusioner ska vi väl ändå hinna klämma in? Den här är ju aktuell, med tanke på alla körsbärsblommorna i Kungsan just nu? Sakura betyder körsbärsblomma på svenska. Den här förefaller ha en vit stjärna i sitt centrum, eller hur? Illusionen tillverkades 20 mars 2006. 

 

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Botanik, Hjärnan, Illusioner, Japan, Kitaoka, Kuriosa, Kyoto, Manipulationer, Perception, Prof. Akiyoshi, Psykologi, Synvillor, Underhållning, Vetenskap och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens illusion 21 april -08

  1. znogge skriver:

    Ja, det gör det absolut! Vårt japanska körsbärsträd blommar inte än men snart! Otroligt vackert men synd att det är så kort blomningstid!
    Ha det så bra i dag!

  2. Sam Zodiac skriver:

    Ja, znogge, det gäller att njuta medan det pågår!

    Ha en bra fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s