Bulletin från Vasastan

Shiva

Solen flödar ner på Odenplan med omnejd. För ovanlighetens skull känner jag för en frukost. Det skulle sitta bra med en fralla med tomat på och lite starkt kaffe.

Tvillinghunden Shiva visade sig, föga förvånande, ha stor anpassningsförmåga. För henne har det öppnat sig en ny värld! Massor med folk och bilar, båtar och hundar! Ja, vem kunde ana att det såg ut så här i den stora världen utanför Eksta? Just nu ligger hon på sovrumsgolvet i solstrimman från fönstret och gör morgontoalett. Få se vad den här dagen har i sitt sköte.

Vi hörs!

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Djur, Egoorienterat, Eksta, Hundar, Resor, Shiva, Stockholm, Vasastan och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Bulletin från Vasastan

 1. znogge skriver:

  En stadshund med andra ord;-) Herr Hund hade fått spader men så är han också både fisk och terrier!
  Kram!

 2. Sam Zodiac skriver:

  Jodå, hon anpassar sig snabbt. Men det kan vara lite påfrestande med Tvillinghundens
  nyfikenhet ibland. Hon ska prompt in i öppna skåpbilar och övriga dörrar som råkar vara
  inbjudande. Dessutom blir hon lite moloken över alla terrier och pudlar, som skäller så fientligt på henne, när allt hon vill är att socialisera lite. 😉
  Kram!

 3. agapanthus skriver:

  Söööt Shiva!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s