Tjockhult nästa!

Tjockhult

(Bilden snodd från Myra på nätet, sorry, men den var så bra!)

Jaha, då var det dags för en Stockholmsresa igen. Om Gud vill och grejorna håller, vill säga! Den här gången är lite speciell, för nu ska schabradortiken Shiva för första gången få besöka kungliga huvudstaden. Får se hur det äventyret avlöper, då. 🙂 Lite fördyrar hon reskostnaderna, för den här gången måste jag boka djurplats, vilket reducerar reskassan med 46 spänn, om jag inte räknat fel.

Melancholy Shiva

Shiva bligar dystert. Dagens matranson är redan uppslukad.
Det tog  cirka 30 sekunder, typ.

Ska hjälpa en polare i Vasastan att renovera hans lägenhet lite grand, så jag kan bli i Stockholm ett tag och det kommer naturligtvis att ha en förödande inverkan på min just nu så lovande besöksstatistik 😦 Men jag får väl droppa in på Pressbyrån vid Odenplan och randa några rader mellan varven. 🙂
Återkommer med bulletiner från Odenplan, alltså.

Ha det!

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Bloggning, Djur, Egoorienterat, Hundar, Resor, Shiva, Stockholm, Vänner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Tjockhult nästa!

 1. znogge skriver:

  Trevlig resa båda två!
  Kram!

 2. ordalaget skriver:

  Men ha det nu så fint, både du och Shiva och lova höra av er när ni kommer ut på nätet!!! Kramar!

 3. jumelle skriver:

  aaw så sööt =)

 4. Lovisa skriver:

  hundar är bäst 🙂

 5. Sam Zodiac skriver:

  znogge: Det tackar vi för! 🙂
  Kram!

  ordalaget: Tack, ordalaget! Vi ska göra vårt bästa. Och jag hör ju av mig nu. 🙂 Sitter och surfar med en blixtsnabb (!) uppkoppling på Pressbyrån vid Odenplans T-banestation.
  Kramar!

  jumelle: Ja, visst är hon? Mödrar med barnvagn brukar le och fästa barnets uppmärksamhet på ”vovven” när vi kommer ångande. 🙂

  Lovisa: Jovars, fast jag diggar katter också! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s