Bloggen avslöjar dig!

Hittade en kul sida på Bloggportalen, där en ”blogganalysator”, framställd av två svenska killar, Mattias Östmar och Jon Kågström, presenterades. Deras uppfinning analyserar en av dina sidor i bloggen och avger sedan ett omdöme om vilken personlighetstyp du tillhör. Visserligen visar många av oss upp en annan sida av oss själva på bloggen än den vi företer i vardagslivet, men analysen stämmer i regel ändå förvånansvärt väl!

Ta testet, vet jag!Eftersom analysatorn behöver en sida som innehåller mycket text att jobba med, lät jag den analysera ”Månadens soltecken- Skorpionen” och så här ser resultatet ut:

Analysen indikerar att https://samzodiac2.wordpress.com/2007/11/08/manadens-soltecken-skorpionen/ är skriven av en person som hör till kategorin…:

Tänkaren (NT)

”Hmm… Det där skulle kunna bli riktigt intressant!”

De sanna tänkarna i ordets ursprungliga bemärkelse – ständigt sysselsatta med att studera, systematisera och bedöma idéer och möjligheter. Logisk analys av abstrakta idéer är mums för Tänkare! Särskilt de introverta Tänkarna kan ägna så mycket energi åt sina tankar att de helt glömmer bort både världen och den egna kroppen. De utåtriktade är ofta i full färd med att strukturera upp tillvaron eller andra människor istället. Tänkare är också ofta mycket intresserade av ord och språk – mästare på alfapet eller kunskapsspel. Och lika ofta riktigt jobbiga för andra genom att göra hårfin distinktioner mellan ord eller idéer.

Det som framförallt driver Tänkare är möjligheter – de kan därför ofta framstå som lite i det blå eller att tänka ”för mycket”. Vill du få en Tänkares uppmärksamhet – pröva ”hmm… det här var verkligen ett klurigt problem.. eller har du nån smart lösning på det här problemet?.”.

Man kan ofta känna igen Tänkare på att de ofta använder ord som ”troligen”, ”rimligt” eller ”till viss del”.

PRfekt Labs(Under utveckling)
Keirsey Temperament Jung-Myers Type
Strateger (NT)
Analytikern (INTP)

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Allmänbildning, Egoorienterat, Psykologi, Underhållning och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bloggen avslöjar dig!

  1. Pingback: Hur bloggar du..? « Sam Zodiac's Blog II

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s