With a little help…

Hej igen! Ja, som rubriken antyder, kan man ha stor hjälp av sina vänner. I detta nu t ex, sitter jag inne hos en vän och granne här på Enebacken, Eksta på Gotland och författar detta inlägg.
Tack vare en annan kär vän fick jag mitt Alla Hjärtans Dag-inlägg publicerat härom dagen. Följden blev att besökssiffran sköt i höjden till hisnande 313 från ett snitt på runt hundra per dygn. Jag är förvånad och glad över det stora intresse som ägnas min vid det här laget halvdöda blogg! Tack för det! Och tack även för alla roliga och uppmuntrande kommentarer jag fått! Tänkte avsluta det här inlägget med att bjuda på en ny optisk illusion från favoriten Kitaoka från Kyotos universitet och dess psykologiska fakultet. Enjoy!

puzzelsfar.jpg

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s