Tillfällig återuppståndelse…

Jösses, vad ovant det känns att kunna blogga några rader! 🙂 Sitter hemma hos en kompis i Hemse och kastar ned dessa ovana rader mitt i natten. Jag noterar till min stora glädje att WordPress ökat det grafiska lagringsutrymmet till 3 GB! 😀

Dessvärre verkar det gå ganska trögt på min comeback-front, men den som väntar…etc. Det var längesen vi hade en illusion nu, eller hur? Det här temat kanske känns lite bekant, men illusionen är dock inte tidigare publicerad i min blogg. Varsågod, Kitaoka, do your thing!

expansion.gif

”Throwing cast nets”

Circles appear to expand.

Copyright A.Kitaoka 2004 (February 12, 2004)

Fast det här kändes ju bra! Tror nästan att jag kastar in en till Akiyoshibild. Här hyllar han M C Escher med en om dennes alster mycket påminnande synvilla:

cafeescher.jpgcafeescher.jpgcafeescher.jpg

Om du gillar M C Escher, så kan jag glädja dig med att här , i min gamla blogg, har jag bloggat lite om honom också. Sök bara påEscher! Och härunder kan du se en variant av en av hans mest berömda illusoriska teckningar växa fram genom s k speedpainting!

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2000-tal, Bloggning, Egoorienterat, Hemse, Hjärnan, Illusioner, Japan, Kitaoka, Kyoto, Manipulationer, Prof. Akiyoshi, Psykologi, Synvillor, Vänner, Vetenskap och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tillfällig återuppståndelse…

 1. znogge skriver:

  Trevligt att se dig här!
  Ha de så bra!
  kram!

 2. Tyra Tok skriver:

  Haha…jag gick precis in här för att säga: nån jäkla illusion kan du väl ändå lägga in!

  Dom här var läckra. Klart lätt att bli konstnär om man har dom där färdigheterna. 😉
  Själv vill jag uppleva autoskrift och då passa på att hosta ur mig ett tiotal böcker som går till världshistorien. 😉

  Ha det gott.
  Kram 🙂

 3. geddfish skriver:

  Tjoho, nu hittade jag dig, kul! Ha de så bra och så gött. Kram!

 4. ordalaget skriver:

  Men hej Sam, så roligt att du är tillbaks!!!!! Välkommen! Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s