I have a friend…

…that I made on Facebook. Den här trevliga kvinnan heter Jane Calavrias och bor i Tabore i Tanzania. Vi har på kort tid blivit ganska nära vänner och kommunicerar flitigt via Fejan. Naturligtvis har jag ställt hennes horoskop. 🙂
Hon är född i Storbrittanien och har mycket av djurvänstecknet Skytten i sin karta, fast Solen ligger i Stenbocken.

jane.jpgbigbaby.jpg

Skytten är ju djurälskarnas tecken och till den skaran får vi nog räkna Jane, som har inte mindre än fem hundar på gården. Hon bor verkligen på bondvischan i Tanzania, men åker ibland ner till Port Elisabeth i Sydafrika för att shoppa och träffa sina familjemedlemmar, som är bosatta där. Lilla bilden längst till höger förestället Big Baby, som har för vana att sätta skräck i besökare. 🙂

janes-place.jpg
Jane’s veranda. Hon gillar trädgårdsskötsel, men just nu plågas landet av torka.

cleoaandjj.jpg
Cleo och JJ prövar fiskelyckan

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Afrika, Astrologi, Djur, Egoorienterat, Facebook, Horoskop, Hundar, Internet, Naturen, Nyheter, Storbritannien, Tanzania, Trädgård, Vänner, Wordpress och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till I have a friend…

  1. pantheraleo skriver:

    jag försökte med Fejan, som du kallar det. Men det är inte riktigt ”my cup of tea” så nu står det stilla där borta…föredrar att blogga på WP!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s