Vare sig du…

…tror på att det finns någon kraft som vi kan kalla Gud, eller inte, så kan du ju alltid njuta av de vackra bilderna och underfundiga texterna i ”The Interview With God”. Jag uppskattar i alla fall rullen högeligen! Klicka på bilden!

interview.jpg

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Internet, Naturen, Naturscenerier, New Age, Religion, Visdomsord och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vare sig du…

 1. madonnan skriver:

  Det var bland det bästa jag har sett och läst.
  Starkt berörande.

  🙂

 2. Sam Zodiac skriver:

  OK, om du gillade det, så måste det vara bra! 😀

  Du har sinne för det vackra och poetiska i tillvaron, Madonnan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s