Dagens illusion(er) 20 november -07

Idag tänkte jag lägga ut en video från YouTube som innehåller mängder av de illusioner jag tidigare publicerat till allmän förströelse och bildning här på bloggen (och den tidigare också). Dessutom förekommer en och annan som den trogne bloggbesökaren inte sett förr. Idag får Professor Akiyoshi Kitaoka från Kyotouniveritetets psykologiska institution vila sig. Ja, nästan i alla fall.Åtmintone en av hans illussioner flimrar förbi här, har jag märkt. Men nästan en hel vilodag får vår trägne japanske professor.
😉
Håll till godo!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 1900-tal, 2000-tal, Allmänbildning, Bildgåtor, Hjärnan, Illusioner, Kuriosa, Manipulationer, Psykologi, Synvillor, Underhållning, Vetenskap, Video, YouTube och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens illusion(er) 20 november -07

  1. Tyra Tok skriver:

    Jag spanar in den vid senare tillfälle. Som jag sa i en tidigare kommentar ÄR det tidigt på morgonen och jag vill behålla synen ett litet tag till innan jag ger mig i kast med denna video. 🙂
    Kram!

  2. Sam Zodiac skriver:

    Kan ju vara en klok strategi, ja! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s