Bye-bye, Wendla!

Jag möttes av en veritabel chock igår natt när jag tittade in på bloggvännen Wendlas sida. Hon lägger ned bloggen på obestämd tid, säger hon. Inte för att det hänt något speciellt, utan helt enkelt för att hon upplever en viss press att skriva något och att detta ger upphov till stress. Wendla pluggar juridik vid Stockholms universitet och studietakten förefaller ha ökat här på sistone, så att allt mindre av tiden kan avsättas för bloggning. Hon har emellertid sparat alla våra kommentarer i sin mailbox och tittar på dem mellan varven, skriver hon.
Wendla, jag och Berben började alla blogga på Expressen. Jag tröttnade dock snbbt på den inkompetens som vid den tiden vidhäftade Expessenbloggen och övergav den och började istället blogga här på WordPress, där man åtminstone kunde komma in och skriva sina inlägg. Wendla och Berben var gamla kompisar från tiden på Expressen och jag lärde känna dem här. Jag minns att Berben tipsade mig om Väduren Wendlas födelsedag den 17 april i år. Jag gick in och grattade henne på hennes blogg och så småningom växte en varm vänskap fram mellan henne och mig.

Jag måste tillstå att jag kände ett visst vemod när jag skrev min sista kommentar på hennes blogg mitt i natten under sidan Wendla. Ja faktum är att jag med viss förvåning kunde notera att några tårar sakta banade sig väg nedför mina kinder! Den är lite konstig ibland, den här bloggvärlden!

wendlablogg.jpg

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Berben, Egoorienterat, Expressen, Nostalgi, Stockholm, Utbildning, Vardag, Vänner, Vetenskap, Wordpress och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Bye-bye, Wendla!

 1. Witchbitch skriver:

  Ja det var tråkigt för oss. Men Wendla vet nog vad hon gör.
  kram!

 2. Sam Zodiac skriver:

  Jo, det tror jag också att hon gör.
  Kram på dig!

 3. znogge skriver:

  Visst är det tråkigt! Jag tycker det känns jättetomt att Wendla slutar blogga. Fast man inte känner varandra så känner man varandra på något vis…Samtidigt så kan man ju inte fortsätta att blogga för att glädja andra!

 4. Sam Zodiac skriver:

  Ja, visst känner man varandra, även om bekantskapen knutits i den virtuella världen! Och inte håller det väl heller att bara blogga för omvärldens skull! Man måste känna att man själv får ut ngt av det hela för att det ska bli bra. Men vi får trösta oss med hennes avslutande ord; På återseende!
  Visst känns det tomt!
  Kram!

 5. berben skriver:

  Oj oj oj hur ska det gå på bloggen utan Wendla 😦 Tack för blogginlägget det lindrar lite! Så varmt, vemodigt, underbart! Ha det!

 6. Sam Zodiac skriver:

  Tack ska du ha, Berben!
  Ha det!

 7. Tyra Tok skriver:

  Hon är go den tjejen!
  🙂

 8. Sam Zodiac skriver:

  Ja, visst är hon? 🙂

 9. madonnan skriver:

  Tycker mycket om Wendla…tror hon kommer när det finns mer tid över.

  🙂

 10. Sam Zodiac skriver:

  Du, det tror faktiskt jag med!
  🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s