Ja, inte vet jag…

…vad det är frågan om riktigt, men jag misstänker starkt att professor Akiyoshi kan ha något med saken att göra! 😀 Så här ser i alla fall min bloggstatistik ut för närvarande. Den första toppen kom samma dag som en TV-kanal sände ett program om honom och hans illusioner.

happy.jpg

blogstat.jpg

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Bloggning, Egoorienterat, Hjärnan, Illusioner, Japan, Kitaoka, Prof. Akiyoshi, Psykologi, Statistik, Vetenskap och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Ja, inte vet jag…

 1. madonnan skriver:

  Vad roligt, men det är ju intressant det du skriver om, så inte så konstigt kanske. Fast nu hittar de kanske hit lite lättare 🙂

 2. Tyra Tok skriver:

  Känner du för att piggas upp så har jag en rolig parodi på Bob Dylan på min sida nu.
  http://blogg.aftonbladet.se/18131/perma/619026/

  (2 andra roliga videor ligger i kolumnen på min högra sida i bloggen)

  Mycket nöje!
  Kram 🙂

 3. Sam Zodiac skriver:

  Du är snäll du, madonnan! Fast lite sanning kanske det ligger i det du säger i a f? Jag försöker så gott jag kan, hehe…:)

  Ska kolla alldeles strax, Tyra! Förresten, ska du inte joina resten av gänget på Fejan? (Facebook)
  Tack!
  Kram!

 4. berben skriver:

  Vi har haft 25 besökare idag men så är det då ingen vill länka till bloggen. Ha det!

 5. Sam Zodiac skriver:

  Jaså, det var ju inte så mycket, förstås! 😦

  Ska vi kanske kalla den för Kooperativa Bloggen och invitera alla ordinarie bloggare på WP att gästspela med ett inlägg var? Då skulle ju alla automatiskt bli mera engagerade i det här experimentet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s