Målardag?

Solen skiner och verkar göra det ett tag framöver. Jag besökte Medicine Woman igår och vi kom överens om att jag skulle hjälpa henne med lite finputsningsarbete inom måleriet idag om vädret tillät. Och det verkar det alltså göra, så det är väl lika bra att preparera sig för en färd till Levide.—Nehej, det blev det inte! Medicine Woman ringde nyss och meddelade att hon tyckte att utetemperaturen var en aning för låg idag. Bättre vänta till fredag, då SMHI utlovat runt 10° och uppåt, tyckte hon. Ja, varför inte? Då har jag i a f en liten chans att hinna runt till mina bloggkompisar, som blivit sorgligt eftersatta på sistone och se vad ni håller på med! 😀

friggebodsgolv-2.jpg
Så här såg friggebodsverandans golv ut innan jag beströk det. Får väl fixa en ”efter-bild” idag. Nu ska det bara finputsas lite här och var. 

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Egoorienterat, Foto, Gotland, Levide, Målning, Vänner och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Målardag?

 1. Tyra Tok skriver:

  Vilket fint foto!
  Kärleksört utanför dörren ser jag. Dom är fina! =)

 2. Tyra Tok skriver:

  Eller är det borstnejlikor?

 3. Sam Zodiac skriver:

  Hmmm… vi får nog inkalla expertisen här! Agapanthus får väl uttala sig när hon slutat jobbet. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s