Enigma- Sadeness

Enigma är en gåtfull tysk musikgrupp som blandar gregoriansk sång, NewAge och andlighet samt moderna dansrytmer i en salig röra. Det här är genombrottslåten från 1990. Sadeness anspelar på Marquis de Sade.

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Allmänbildning, Kultur, Musik, New Age, Nostalgi, Sex, Språk, Tyskland, Underhållning, Video, Vinyl, Wikipedia, YouTube och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Enigma- Sadeness

  1. Tyra Tok skriver:

    Har alltid tyckt dom är lite skumma. 😉

  2. Sam Zodiac skriver:

    Javisst!:D Det är ju det som är meningen, Tyra! Enigma betyder ju gåta. Men jag gillar det mesta av vad de åstadkommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s