Paul Wimpenny

paul.jpg

…heter alltså en av mina nya polare på Facebook, eller Fejan, som Johan Longhair och jag döpt om företeelsen till. Han fick syn på en bild av min katt Simon som jag hade lagt upp där och eftersom han är Skytt och därmed djurvän (kattvän i synnerhet), så skickade han ett meddelande där han talade om att han gillade kattbilden, varpå vi fortsatte att kommunicera. Han har själv flera festliga foton med kattmotiv upplagda på Fejan.
Det var helt OK om jag lade ut en bild på honom och polarens Harley Davidson, försäkrade Paul. Eller med hans egna ord:
”yeah no problems mate.. go for it”

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Astrologi, Egoorienterat, Facebook, Foto, Harley Davidson, Internet, Katter, MC, Simon, Storbritannien, Vardag, Vänner och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Paul Wimpenny

 1. Tyra Tok skriver:

  Jag skippar fejan, begriper inte vitsen men så är jag också otroligt efter min tid. 🙂

 2. Sam Zodiac skriver:

  Tja, det handlar väl om att expandera sitt sociala nätverk, antar jag 🙂

 3. Magnus Berg skriver:

  Vad snäll du är Sam som skänker bort dina bilder till Microsoft. För du vet väl det att allt du lääger upp på Facebook har ägaren Microsoft rätt att använda.

 4. madonnan skriver:

  Mäh…det är ju min vän också lite 🙂

  Han verkar jättesnäll och har väldigt lika åsikter som jag på quizzes har jag märkt…precis som vissa andra. Sånt man får veta på Facebook, det jämförs nästan resultat på olika frågesaker. Fast det vet ju bara de som är med där. Väntar på Wendla och en del andra. När tror du de kommer dit?

 5. madonnan skriver:

  …det jämförs n ä m l i g e n resultat…skulle det stå. Men är man lite sömnig, så kan det bli fel 🙂

 6. Sam Zodiac skriver:

  Hehe… ja, jag kunde väl vänta mig en liknande kommentar från ditt håll, Magnus. Ja, må så vara,men jag är inte någon proffsfotograf och har således inte för avsikt att marschera ut ur Fejan i protest.;)

  Det vete gudarna. Wendla sa ”huuu” när hon tänkte på Facebook, så det kan dröja för hennes vidkommande. 🙂

 7. Sam Zodiac skriver:

  Jadå, madonnan; visst är Paul din vän också! 😀 Jaså, har ni också stora likheter? Kul!
  Kram!

 8. madonnan skriver:

  Jodå, men än så är det en som har många likheter – så förvånande, men ändå roligt.

  God natt:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s