Basshunter- DotA

Ja, jag tänkte bara att jag skulle visa vad Bill Gates och de andra datanördarna ställt till med! 😀

Maxi, som sitter här bredvid och kollar när jag lägger in den här posten, säger plötsligt och lite oväntat, med en viss dysterhet i rösten:
-Ibland önskar jag faktiskt att datorer inte fanns!
-Varför då? undrar jag, förstås
-Man är ju aldrig ute och leker, just. Polarna sitter ju nästan jämnt och spelar.

Hmmm… För mycket och för lite skämmer allt, var det, ja!

Fast i sanningens namn, så är ju även Maxi lite fast i den virtuella världen. Han är en inbiten Fantasy XI-spelare och har nyligen beslutat sig för att gå med i Facebook! 😉 Han framhåller emellertid att det är svårt att bara leka med sig själv utomhus hela tiden och mumlar något om att det i framtiden verkar som om enda sättet att träffa polarna kommer att vara i form av umgänge med alver eller jättar.
Nåja, nu har han ju ascendenten i Skytten, så han är hemfallen åt kraftiga överdrifter. 😀
-Mini vill alltid leka! gastar hans lillebror i bakgrunden.
-Det är INTE sant! skriker hans storebror. Han spelar ju mer dator än någon annan av oss.
Murmeldjuret Midi har ännu inte slitit sig ur Morfei armar, men han är en dokumenterad sjusovare.

harvesttime.jpg
Midi, Mini och Maxi vid sommarens skördefest av de egna vindruvorna på bakgården 

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Alkohol, Allmänbildning, Astrologi, Barn, Bill Gates, Dataspel, Datorer, Drycker, Fantasy, Internet, Kändisar, Kultur, Maxi, Teknologi, Underhållning, Vardag, Video, YouTube och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Basshunter- DotA

  1. ordalaget skriver:

    Vilka fina killar, tänk att ha ”egentillverkade” druvor att festa på…det upplevde jag faktiskt under mina år i södra Tyskland men banne mig om inte era ser större ut! Ha en bra söndag/kram!

  2. Sam Zodiac skriver:

    Jodå, jag är glad över att ha dem! Men du kan ju fethaja (som det heter med modernt språkbruk:) att det blir livat på luckan när de där tre vildbasarna och alla deras kompisar ramlar in varannan helg! 😀 Som ende vuxne (med viss assistans från Bonus, förstås) blir det ett himla snärj att hålla reda på allt samt diska, städa och utfordra folk och fä:D
    Ha en fin söndag du med, ordalaget!
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s