Dagens Tarotkort- Bägaretian

tenofcups.jpg

Sådärja! That’s more like it!happy.jpg

Bägartian är ett bra kort! Enligt medföljande text gäller följande:
Idag handlar det om slutförande och fulländande. Jag firar Livet och lyckas fånga ögonblick av total sällhet och känner dessutom stor tacksamhet för detta! Genom att tillfredsställa mina innersta önskningar, kommer jag i kontakt med kärlek, skönhet, nöjen och lycka hos dem i min omgivning, vilket ger mig modet att ta steget upp till nästa nivå. ”Vi fixade det!” Ovillkorlig kärlek kännetecknar en familjär känsla och hemmet är där hjärtat för tillfället befinner sig! Min styrka idag utgörs av tacksamhet och min gåva är känslomässig tillfredsställelse.

Men för säkerhets skull kompletterar vi med ytterligare en variant från Tha Artist’s Inner Vision:

tenofcups2.jpg

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Allmänbildning, Egoorienterat, Lycka, New Age, Symboler, Tarot och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dagens Tarotkort- Bägaretian

  1. pantheraleo skriver:

    det där lät ju bra! Är kortet för dig eller för oss?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s